dimarts, 13 de novembre del 2012

Festa de la Castanyada a Ca la Iaia.




El dimecres 31 a la tarda vam celebrar la popular festa de la CASTANYADA.
A l'inici de la tardor, celebrem aquesta festa al caliu de les brases escalfant-nos fent al foc, moniatos i castanyes.
La Iaia ja tenia les castanyes ben calentetes per quan els nadons, pares, mares i familiars, arribin a la festa per celebrar-ho. Tots hi érem convidats.
Les taules parades amb deliciosos bescuits casolans que algunes mares i pares van preparar pel dia de la festa. Cargols de pa amb tauletes de xocolata, els imprescindibles panellets de pinyons i fruites confitades, tradició que va néixer als voltants de la Catedral de Barcelona i que des fa més de 100 anys venim celebrant.

Els pares de l'AMPA van muntar una paradeta a l'entrada de La Riereta, per posar a la venda samarretes de la Iaia, barrets, i els tiquets per la rifa de la cistella tradicional de la tardor.


Volem agrair a tothom que hi va contribuir a la compra de tiquets. Ja que sense aquesta inestimable ajuda, seria quelcom impossible aconseguir  capital necessari per les properes festes i per millorar les instal·lacions de la nostra benvolguda escola bressol.
Al final de la festa, just abans d'explicar el conte de la Castanyera als infants, es va fer la rifa de la cistella de la tardor.
Una mà innocent va extreure els nombres premiats i es va fer entrega del premi.
Pares i mares! Aneu estalviant, perquè la propera festa és molt possible que el premi del sorteig sigui un pernil de Guijuelo.

Entre la multitud que hi va assistir vam fer una bona festa, amb un pica pica molt variat, aportat per tots i del que també volem donar les gracies.
Esperem que hagi estat tot del grat de tothom i que assistiu a les properes festes que organitzarem per a grans i petits.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada