diumenge, 18 de novembre del 2012

VIII FESTA GEGANTERA DE TARDOR

El dia 17 de novembre la iaia va ser convidada a l'aniversari del gegant PAU de Cor de Maria. En la setena reunió anual de la tardor.
Els gegants de Cor de Maria, en Pau, la Maria i en Joaquim, van rebre a la Iaia ia la colla Gegantera de La Llantia amb els Gegants Pare Etcharri i el Executiu, per fer el seu ball popular darrere de la plaça de l'Ajuntament de Mataró.
El recorregut es va iniciar a les 17'30h tal com estava previst. Encara a costa del clima que fins a l'últim moment no va deixar veure si hauríem anul · lar la sortida, o per contra, podríem gaudir de la companyia de la Iaia i els companys de la colla gegantera de la Riereta.

En arribar i després dels preparatius, vam iniciar la tabalada amb totes les colles a la cruïlla del carrer Sant Josep i La Riera.
Us recordo que si voleu pertànyer a la colla Gegantera de la Riereta, esteu convidats a provar.
El recorregut es va iniciar Riera amunt fins al carrer Nou, fins a la Plaça de l'Església de Santa Maria i baixem pel carrer del mateix nom de l'Església per entrar pel Carrer del Palau fins a la plaça de l'Ajuntament.

Allà es van reunir tots els gegants, les Colles Geganteras i tots els veïns i amics que ens van acompanyar durant tot el trajecte per ballar a la plaça per satisfacció dels més petits.
Va acabar el ball amb un bugui-bugui interpretat per l'excel · lent grup de Cor de Maria i ens vam recollir al pati del col · legi per fer un berenar sopar, cortesia de la colla de Cor de Maria.

 
Des de la Colla Gegantera de la Iaia, volem agrair i saludar als nostres amics i companys de Cor de Maria.
Salut i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada